Autor: 021.rs

Novi Sad
26.12.2022.
12:54
Novosadska policija zadržala je petoricu vozača koji su proteklog vikenda u Novom Sadu, Titelu, Žablju i Bačkom Petrovcu vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
  • Gogi

    27.12.2022 08:36
    Žabalj
    Ne da su pijani nego nema dva trezna za volanom u Žablju, a oveštini upravljanja vozilom da ne pričam i još na sve to da se doda bezobrazluk koji proizilazi iz ne poznavanja saobraćajnih propisa. Ko ne može da položi vozački ispit dođe u Žabalj, to pravilo važi koliko ja znam već 20 godina. Vozački ispit izgleda ovako :kreneš sa poligona do drugog ćoška tri puta levo skreneš oko kvarta i desno se vratiš na poligon. Položio. Neka nam je bog u pomoći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna